MENIU

Să nu-ţi laşi niciodată copilul singur la Pediatrie! Imagini-şoc din "salonul ororilor"

Orori la pediatrie

Pozele și filmulețele înfiorătoare în care apare un copilaș internat la Pediatrie cerând de mâncare șochează.

Mămica autoare a filmărilor a fost martor al întâmplărilor și a povestit pentru publicaţia Ora de Sibiu ce s-a întâmplat în salonul de la Pediatrie.

Mama care a făcut publice pozele cu băiețelul internat la Pediatrie spune că atunci când a fost filmat nu fusese schimbat de ore bune. "Dimineața veneau infirmierele și schimbau copiii care nu erau internați cu un părinte, apoi erau lăsați așa. Băiețelul acesta avea pampersul atât de plin, încât la un moment dat s-a udat așternutul. Se vede și în poze. Au venit, i-au schimbat așternutul, dar pampersul nu, a rămas tot așa ud", povestește mama, care dorește să își păstreze anonimatul.

Înjurați de asistente. Cu recidivă
Mama își aduce aminte cu groază cum micuții fără însoțitori erau jigniți de una dintre asistente. ”Îi făceau proști, tâmpiți, le vorbea foarte, foarte urât. Pe una dintre mămici, care era de etnie romă, a drăcuit-o”, spune sibianca. Aceasta povestește că aceste lucruri veneau doar din partea uneia dintre asistente. ”Am auzit că i se spunea Leo. Nu știu dacă așa o cheamă, dacă e o prescurtare…În primăvară, când am fost din nou internată cu copilul, tot pe ea am văzut-o cum a bruscat o fetiță de un an și ceva. Ea vroia să se ridice, să meargă, iar asistenta a luat-o, a trântit-o de pat, să stea jos, a zgâlțâit-o”, își amintește sibianca.

Mâncare cu porția
Mama care a făcut publice pozele spune că mâncarea care era adusă copiilor era foarte puțină, și că aceștia nu se săturau. La fel povestește și cea de a doua mamă. ”Băiețeul acesta care apare în poze probabil că nu era sătul, că cerea mâncare, dar nu îl lua nimeni în seamă. Noi le mai dădeam mâncare, dar când ne vedeau asistentele urlau la noi, asta în condițiile în care puteau să mănânce orice, pentru că primeau mâncare gătiră de la bucătărie, dar probabil nu se săturau. Unul dintre copii punea la un moment dat frig, frig…și i-am dat de la mine niște șoșetuțe. Când m-a văzut asistenta a zis să îl las în pace, că nu are nimic, e vară. Păi cum să lași așa un copil care spune că îi e frig?”, povestește cea de a doua mamă.

Mai multe articole despre:
pediatrie