MENIU

DE CE NU VREA NIMENI ŞEFIA ASF. NEBULOASELE UNUI CONTRACT DE 140 de MILIOANE de EURO

În iulie 2013, FMI şi Uniunea Europeană suspectau ASF că în loc să supravegheze piaţa financiară, protejează interesele unui clan dâmboviţean cu apucături siciliene. Peste 8 luni, şeful ASF era arestat, iar o treime din subalternii săi erau invitaţi să dea cu subsemnatul la DNA. Şi este doar începutul!

În această seară, de la ora 22.00, urmăreşte “Jocuri de Putere” pentru a afla de la Rareş Bogdan şi invitaţii săi de ce nu vrea nimeni să preia conducerea ASF, deşi este instituţia cu cele mai mari salarii din România şi paznic al unei pieţe de peste 2,5 de miliarde de euro.

De ce stau toţi economiştii nemânjiţi la distanţă de contabilitatea ASF? Câte mine antipersonal, interzise în întreagă lume acum 15 de ani, se află în catacombele lui Dan Radu Ruşanu, Corneliu Moldoveanu, Daniel Dăianu şi Mircea Ursache.

Iar de la 23.00 rămâneţi alături de Rareş Bogdan, Dorin Chioţea şi invitaţii lor pentru a află miza "Afacerii Drepturilor de Televiziune" din România, un contract de 140 de milioane oferit prin "metode speciale" de către Liga Profesionistă de Fotbal unui Off-Shore din Malta.

Răspunsurile în această seară la “Jocuri de Putere”, numai la Realitatea TV!