MENIU

De ce nu vor, de fapt, femeile să facă sex

Ce poate ascunde durerea simțită în timpul actului sexual

E normal să nu ai chef de amor când: 

1. URMEZI UN TRATAMENT ANTIDEPRESIV

Medicamentele recomandate în tratarea depresiei pot scădea libidoul, la fel și pilulele pe care le iei pentru problemele cu tensiunea sau tiroidă. Dacă faci amor luând astfel de medicamente și ajungi foarte greu la orgasm, nu trebuie să te panichezi: sunt efectele medicamentelor produse în corpul tău. Mecanismul hormonal este dat peste cap pană la finalizarea tratamentului.

2. NU SIMȚI NEVOIA

Poți să nu simți nevoia de amor fără că vreun medicament sau o situație delicată din punct de vedere emoțional să intervină în viață ta? Se pare că da. Pentru că o femeie să fie interesată de amor este nevoie să fie și creierul ei trezit.

Mecanismul hormonal la femei functionează diferit fată de cel al bărbatilor. Libidoul la bărbati este controlat în totalitate de hormoni, în timp ce emoțiile femeilor joacă un rol determinant în privință dorinței de sex.

3. EȘTI INSĂRCINATĂ

Greață din timpul sarcinii poate provocă serioase probleme unei femei. Numai de sex nu îți mai arde când te simți prost. Deși sexul în timpul sarcinii nu afectează bebelușul, sunt situații când acesta poate provocă și mai multă greată și bătăi de cap. Deci, e normal să nu faci sex în timpul sarcinii și la fel de normal să ai activitate sexuale dacă te simți bine.

Mai multe articole despre:
femei sex chef emoţii stare facut