MENIU

De ce nu a ajuns „eșalonul unu” din PNL la guvernare. Explicațiile unui lider liberal

Foto arhivă

Nici președintele, nici secretarul general, dar nici cei patru vicepreședinți ai PNL nu și-au găsit loc în guvernul condus de Marcel Ciolacu. „Oamenii cu atribuții importante trebuie sa fie la partid pentru ca vine perioada electorala si oamenii specializați în Parlament și Guvern”, explică prim-vicepreședintele PNL, Gheorghe Flutur.

„Am cântărit foarte bine ce facem, oamenii cu atribuții importante trebuie sa fie la partid pentru ca vine perioada electorala si oamenii specializați în Parlament și Guvern. PNL are o gândire foarte pragmatică. Avem nevoie de oameni care să performeze din Guvern și oameni care sa se implice având în vedere anul electoral ce urmează. PNL evaluează și calculează pentru că avem provocări în perioada următoare”, a explicat Flutur.

„Sunt convins ca domnul Ciucă va avea mai mult timp pentru PNL. Este un om cu decenta, cu responsabilitate, noi PNL suntem mândri că avem un om cu potențial pentru următoarele alegeri”, a adăugat Flutur.

„Îmi pare rău că UDMR nu mai este cu noi”

„Îmi pare rău ca UDMR nu mai este cu noi, în numele PNL le mulțumesc, dar în cadrul negocierilor se pot întâmpla și astfel de lucruri, coaliția a decis micșorarea numărului de ministere. Personal sunt pentru o colaborarea parlamentara cu UDMR, au avut oameni care au performat și trebuie sa ținem cont de acest lucru. Dacă în discuția politica vom putea beneficia de un sprijin parlamentar, este posibil sa avem o discuție”, a menționat liberalul.

Mai multe articole despre:
pnl guvern esalonul2 gheorghe flutur