MENIU

De ce înşală femeile. Motivul pentru care calcă strâmb, în funcţie de zodie

Infidelitatea poate avea la baza foarte multe motive: de la razbunare, plictiseala si dorinta de ceva nou, pana la un gol emotional resimtit din cauza unei relatii care nu merge foarte bine. Astrologia ne dezvaluie slabiciunile fiecarei zodii si ne ajuta sa descoperim circumstantele in care fiecare semn poate ajunge sa isi insele partenerul.

Berbec

Desi Berbecii sunt stabili intr-o relatie, firile lor energice pot ajunge in punctul in care sa insele din dorinta de a-si condimenta viata cu ceva nou. Berbecii sunt intotdeauna in miscare, iar daca partenerul nu poate sa tina pasul cu nativele acestei zodii, ele inclina sa isi vada de drum in continuare. De asemenea, aceste femei au nevoie de atentie si daca simt ca nu primesc cat li se cuvine, s-ar putea indrepta catre o persoana care indeplineste aceasta conditie. O femeie Berbec trebuie sa primeasca multa afectiune fizica si la pat are nevoie mereu de o noua scanteie.

Taur

Taurii sunt printre cele mai stabile zodii, motiv pentru care sansele sa insele sunt foarte mici. Totusi, nativele ar putea ajunge infidele daca ar simti ca partenerul lor le insala. Ele nu iarta prea usor si nu suporta sa fie tradate, iar acesta ar fi cam singurul motiv pentru care acest semn astrologic ar calca stramb.

Citeşte continuarea pe divahair.ro.