MENIU

CULISELE STATULUI PARALEL. De ce îi este frică lui Grindeanu de Anca Alexandrescu: „Am făcut plângere la CNA. Sunt abuzat” (video)

Ministrul Grindeanu dă cărțile pe față și scoate la iveală toată sursa campaniei CNA împotriva Realitatea Plus și a realizatorului Anca Alexandrescu. Acesta a declarat că a făcut plângere la CNA împotriva „abuzurilor și dezinformările făcute de Anca Alexandrescu”.  

„Vă rog să și nominalizați abuzurile mele asupra dumneavoastră. În ce constau abuzurile? Pot să fac 100 de emisiuni despre Grindeanu, atâta timp cât nu vorbesc despre viața personală a sa, ba chiar îl și invit să se apere, dar tot refuză. Tot ce am prezentat, am făcut cu acte doveditoare.

Probabil că Ciolacu insistă așa multe pentru Grindeanu fiindcă știe că vine DNA în control la Transporturi. Deși, nu am văzut pe nimeni care să insiste în așa mod pentru un ministru. Mai are puțin și îi ridică statuie în Piața Victoriei. Nici anul asta nu va fi gata podul peste Brațul Borcea, iar în compensație spuneți că nu mai e taxa. Vine vara, iar stau oamenii la coadă, din cauza incompetenților puși de Grindeanu acolo. Nu trebuie să se ducă el, dar oamenii puși de el sunt incompetenți. Nu sunt de profesie, de aceea se întâmplă tragedii, dar trebuie să răspundă Grindeanu pentru cei numiți acolo”, a declarat Anca Alexandrescu.

Fostul ministru de finanțe, Eugen Teodorovici, susține că cele 10 miliarde de euro, cu care se laudă Grindeanu, reprezintă contracte semnate înainte de venirea lui la Ministerul Transporturilor.

„Cele 10 miliarde au fost semnate înainte de venirea lui la Transporturi. Încearcă acum să nu cheltuie banii, vreo 2 miliarde de euro, ci îi trece pe alt cadru financiar. Deci, la anul, ministerul intră pe deficit. Ministrul de anul viitor nu va ști de această gaură financiară”, a declarat Teodorovici.