MENIU

De ce este bine să-ți speli picioarele seara cu bicarbonat de sodiu

Bicarbonatul de sodiu este unul din ingredientele naturale ne-toxice recomandat într-o serie de remedii cosmetice și pentru sănătate.

Bicarbonatul este o sare alcalină sub formă de pudră albă care revigorează pielea în profunzime. Băile cu bicarbonat de sodiu sunt recomandate pentru persoanele care se simt mereu obosite și simt dureri în tot corpul, de la cele articulare până la cele musculare.

Umpleți cada cu apă călduță și adăugați 6 linguri cu vârf de bicarbonat de sodiu. Amestecați bine bicarbonatul în cadă și așteptați câteva minute până se dizolvă complet.

E recomandată și spălarea picioarelor cu bicarbonat de sodiu. În primul rând veți simți o revigorare completă. Acest procedeu ajută la circulația sângelui.

După numai un minut de îmbăiere cu bicarbonat de sodiu vă veți simți corpul mai ușor, pielea va deveni mai fină și mai elastică, iar mirosul neplăcut al picioarelor va dispărea complet.

Spălatul picioarelor cu bicarbonat de sodiu e recomandat mai ales dacă sunt umflate. Bicarbonatul este eficient și în lupta cu ciuperca piciorului. Dacă aveți unghie încarnată, țineți cât mai mult picioarele într-un lighean fierbinte cu bicarbonat.

Sursa

 

Mai multe articole despre:
baie bicarbonat