MENIU

De ce au venit frații Tate în România: Analiza infracționalității și modul de operare al grupărilor violente - Cele 10 porunci ale interlopilor români

De ce au venit frații Tate în România

Andrew și Tristan Tate, personaje-cheie în dosarul de sclavie sexuală din Pipera, au ajuns unii dintre cei mai populari influenceri în țara natală, Marea Britanie, și, mai nou, în alte țări. Cei doi britanici au ajuns la concluzia că este o țară sigură, în comparație cu Rusia, Serbia, Bulgaria, Albania sau Republica Moldova, acolo unde, pentru bani, ar fi putut să fie uciși oricând de interlopii locali.

Cei doi frați au venit în România în anul 2016, după ce Andrew Tate, la acel moment cunoscut doar ca luptător profesionist de kickboxing, a fost dat afară de la show-ul Big Brother difuzat de o televiziune britanică. Acesta a fost exclus după ce în spațiul public au apărut imagini în care acesta lovea o femeie, în afara emisiunii.

Cei doi ar fi analizat infracționalitatea din țara noastră și ar fi ajuns la concluzia că interlopii români nu comit crimele pe care sunt dispuși să le facă sârbii, albanezii, rușii sau basarabenii, potrivit presei mondene.

Ca atare, România a fost considerată ideală pentru afacerile dubioase din care au făcut bani mulți, însă le era totuși teamă așa că și-au angajat gărzi cu pregătire militară, care le supravegheau vila 24 de ore din 24.

Frații Tate aveau gărzi înarmate, camere de supraveghere de înaltă tehnologie și o gamă largă de arme pentru a păzi complexul din Voluntari.

Asta pentru că interlopii din România sunt extrem de periculoși, conform anchetatorilor români, britanici și italieni, pentru că au o organizare de tip militar bazată pe reguli stricte. Această disciplină le-a adus forța să supraviețuiască și în străinătate, inclusiv în dispute cu grupări locale din Rusia, Ucraina, Serbia, Albania.

Liderii clanurilor interlope din România de după Revoluția din 1989 au impus subalternilor regulile mafiei italiene pe care le-au adaptat la specificul țării.

Modelul italian pe care interlopii români, mai ales cei mai în vârstă, l-au copiat este cel al mafiotului Salvatore Lo Piccolo. Când a fost arestat, în 2007, avea asupra lui o listă a celor zece porunci.

Regulile membrilor Cosa Nostra.

1. Nimeni nu se poate prezenta direct unui om de onoare. Trebuie să existe o a treia persoană care să îl prezinte;

2. Niciodată să nu te uiți la soția unui prieten;

3. Să nu fii văzut în compania unui polițist;

4. Nu trebuie să intri în cluburi;

5. Să fii mereu pregătit pentru a îndeplini ordinele;

6. Trebuie sa fii întotdeauna punctual;

7. Soțiile trebuie tratate cu respect;

8. La o întrebare trebuie să răspunzi doar cu adevărul;

9. Nu poți fura de la altă familie;

10. Nu intră în Cosa Nostra persoane cu apropiați în Poliție sau care au o rudă care a trădat.

 

Aflat de câteva zile în arestul poliției Capitalei împreună cu fratele său, Andrew Tate susține că se teme pentru viața lui după ce ar fi fost amenințat cu moartea.

Frații milionari Tate au averea pusă sub sechestru de autorități. Măsura a fost impusă ca o garanție, în cazul în care victimele vor cere daune. Deși se află în spatele gratiilor, cei doi au vrut să-și mențină stilul de viață și au solicitat haine și bani.

Procurorii DIICOT au pus SECHESTRU pe vila și mașinile de milioane de dolari ale fraților Tate - Două tinere s-au constituit părți civile în dosar

Andrew și Tristan Tate speră să fie lăsați liberi după judecarea contestației la arestare, care va avea loc pe 5 ianuarie.

Talibanii sunt îngrijorați de soarta milionarilor arestați în România pentru trafic de persoane, viol și crimă organizată.

Intervenție neașteptată în cazul fraților Tate: TALIBANII - Extremiștii islamici care conduc Afganistanul sunt îngrijorați de soarta lor