MENIU

De ce a murit femeia operată la Sanador. Familia primeşte astăzi raportul medico-legal

De ce a murit femeia operată la Sanador. Familia primeşte raportul medico-legal

Fiii femeii care a murit în condiții suspecte la Sanador au primit, luni, certificatul medico legal eliberat de INML, care indică drept cauze ale a decesului infarct enteromezenteric şi insuficienţă multiplă de organe. Raportul este însă unul preliminar, iar urmaşii femeii lansează noi acuzaţii la adresa reprezentanților clinicii SANADOR.

Unul dintre fii femei a declarat, pentru Realitatea TV, că cei de la clinica privată nu au trimis anumite documente la INML. "Medicii legisti au constatat ceea ce au primit din documente. însă din păcate constatam cu stupoare că spitalul Sanador nu a trimis toate internările şi prezentările mamei mele, ci doar ultima parte, în care mama a fost internată şi i s-a dat un diagnostic corect. "

Fiii femeii cer medicilor care ar fi tratat-o pe femeie luni întregi pentru o afecțiune inexistentă, să iasă în față și să dea socoteală pentru greșeli. Cei doi tineri sunt nemulțumiți şi de comportamentul medicilor după decesul femei şi lipsa oricărei comunicări, în ciuda faptului că au plătit 30.000 de euro la clinica privată.

Familia femeii a depus o plângere penală pentru malpraxis împotriva spitalului la Parchetul de pe lângă Tribunalul București. Contactați de Realitatea TV, reprezentanții clinicii nu au oferit un punct de vedere până la publicarea acestei știri.

O femeie, în vârstă de 65 de ani, a decedat, săptămâna trecută, la spitalul Sanador din Capitală.

„Mama a fost aici la un control de rutină. S-a văzut că s-ar putea să facă un AVC şi nu i s-a spus de riscurile acestui AVC. Apoi a făcut AVC, a fost internată aici, a ieşit din AVC şi tot avea dureri, nu se simţea bine. A început în iunie, apoi a făcut AVC în august şi a venit aici de 4 ori. Avea dureri puternice la stomac. I s-a dat de trei ori diagnostic greşit că ar fi avut infecţie la stomac. În final, avea ceva tot de AVC în sensul că avea o venă înfundată. Acum a fost operată şi ne-a spus că moare. (...) Toţi doctorii, din ce am văzut, sunt incompetenţi. Abia a patra oară au văzut că e blocaj de sânge. (...) O să îi dăm în judecată şi să fim siguri că nu s-a greşit cum s-a greşit la ceilalţi pacienţi, la copil. Vrem să fim sigur că nu o sa mai treacă oameni prin ce treceam noi”, a declarat Constantin Rotariu, scrie mediafax.ro

Noi acuzații de malpraxis la spitalul Sanador. O femeie ar fi murit din cauza diagnosticării greșite

Aceasta este a doua acuzaţie de malpraxis din ultima vreme la adresa medicilor de la spitalul Sanador. În urmă cu o săptămână, un copil de nici doi ani a murit, în urma unei operații banale de hernie. 

Mai multe articole despre:
spital clinică femeie moartă sanador