MENIU

Dar din dar se face Rai! Copiii fără posibilități, ajutați să simtă bucuria Crăciunului. Ride & Ride și Riders for Hope devin Spiridușii Magici

E vremea copiilor! De Sărbători, parcă mai mult ca oricând. În aceste zile magice, până de Crăciun, oameni minunați devin, chiar și pentru o zi, Spiriduși Magici. Rolul lor? Să îndeplinească dorințele îngerașilor de la Centrul de copii din Drumul Săbăreni, din București, susținuți de Fundația Filantropică Metropolis. Binele atrage binele! Împreună, oameni cu suflet mare luptă pentru omuleți pentru care viața nu a fost tocmai ușoară. Și-au spus "Spiridușii Speranței" pentru că asta știu și vor să facă: sădesc din nou SPERANȚA acolo unde nu a fost cu putință să încolțească din prima...  

EMERGENCY Ride & Ride MF, Riders for Hope și oameni cu suflet bun și-au adunat forțele și și-au luat în serios rolurile de Spiriduși.

Copiii au pregătit 75 de scrisorele pentru Moș Crăciun și le-au trimis cu mult drag! La rândul lor, Spiridușii au centralizat dorințele și le-au materializat cum s-au priceput mai bine, spre bucuria celor mici! 

Clinicile Dentare Dr. Leahu au pregătit să pună sub bradul copiilor de la Fundația Metropolis vouchere în valoare de 77.500 de lei, constând în servicii stomatologice și seturi de îngrijire dentară (periuță și pastă de dinți).

Clinicile Dentare Dr. Leahu își asumă responsabilitatea de lider al pieței de stomatologie și susțin importanța igienei orale a copiilor, de la primul dinte. Astfel, își respectă promisiunea de a oferi tuturor pacienților sănătatea reală și o experiență excepțională, pe tot parcursul vieții. 

Dacă vrei să fii unul din Spiridușii Speranței, poți da o mână de ajutor voluntarilor în acțiunile viitoare! De acest Crăciun, însă, toate dorințele copiilor, mici și mari, s-au împlinit! Și asta pentru că binele atrage binele!

Spiridușii Speranței vor împacheta cadourile și vor porni, în curând, spre Fundația Metropolis. Donațiile au fost închise! Vă mulțumim!

https://m.facebook.com/groups/Ride.Ride/permalink/1163915627663080

În data de 22 decembrie, la ora 10:00, vom vizita copiii. Vom fi primiți cu brațele deschise, cu colinde și zâmbete, și împreună ne vom umple ziua de fericire pură!

Acesta este al doilea an în care Spiridușii împart speranță. Aruncă o privire înapoi, în filmulețul de mai jos, și vezi cum s-a împărțit bucuria anul trecut:

Mai multe articole despre:
Ride & Ride Riders for Hope donatii craciun