MENIU

Dansul care face furori: aşa balerine nu ai mai văzut niciodată

Ne-am obișnuit să credem că poantele sunt pantofi predestinați doar pentru dansuri clasice de balet. E de ajuns să vedem însă ce fac dansatoarele din cadrul unui studio din SUA: pentru ele, poantele folosesc și pentru a dansa hip-hop!

Balerinele pe care le veți vedea în clipul de mai jos sunt elevele profesorului american de dans Homer Hans Bryant, din cadrul studio-ului Chicago Multi-Cultural Dance Center. Tinerele au vârste cuprinse între 12 și 16 ani, însă au crescut practic la acest centru de dans încă de la vârsta de 3 ani.

Profesorul de dans s-a gândit să reunească frumos hip-hop-ul și baletul cam acum o săptămână, pentru a scăpa de rutină și a vedea ce rezultate obține, iar după ce a înregistrat secvențele de dans și a distribuit clipurile pe rețele sociale, a făcut adevărate furori, adunând milioane de vizualizări.

Internauții au rămas surprinși de felul în care mișcările de hip-hop pot fi alternate cu echilibrul perfect al balerinelor care poartă poante, dând naștere astfel unui nou tip de dans – „hiplet”

Admirați și voi dansul lor pe melodia lui Jason Derulo – „If It Ain’t Love”!

sursa: ea.md.

Mai multe articole despre:
dans balerine jason derulo hiplet