MENIU

Daniel Iordăchioaie a avut cancer. A vorbit pentru prima dată despre asta

Daniel Iordăchioaie a avut cancer. A vorbit pentru prima dată despre asta

În 2013 a trecut printr-un divorţ dureros, după o căsnicie de peste 13 ani. O fire extrem de discretă, Daniel Iordăchioaie a reuşit să ascundă o bună perioadă suferinţa şi boala care l-au măcinat. Astăzi, artistul a recunoscut că a suferit de cancer şi a povestit care au fost câteva dintre cauzele bolii.

Artistul care făcea furori în anii '90 a ales să traverseze singur o dramă a vieţii care l-a măcinat îngrozitor. A reuşit să ţină secret faptul că ducea o luptă cu cancerul, o boală necruţătoare, în timp ce abia divorţase de cea care i-a fost soţie mai bine de 13 ani. Invitat în emisiunea Oanei Turcu de la Antena Stars, Daniel Iordăchioaie a vorbit în exclusivitate despre una dintre cele mai negre perioade ale vieţii lui.

"Cancerul s-a declanşat într-un anumit moment. Chiar în perioada divorţului. Divorţul nu este un eveniment fericit, chiar dacă te-ai despărţi pentru că nu mai mergea sau sufereai, oricum nu ţi-ai fi dorit nicio clipă să ajungi să divorţezi. Este un factor de stres în plus, normal. Şi toată agitaţia, toată suferinţa, gândurile şi nopţile nedormite se adaugă şi declanşează boala. Unii sunt rezistenţi, alţii pot muri din cauza asta", a mărturisit celebrul cântăreţ.

Sursa: spynews.ro

Mai multe articole despre:
cancer daniel iordachioaie