MENIU

Daniel Florea susține că Nicușor Dan nu avea autorizație pentru conferința de presă organizată în Sectorul 5 al Capitalei

daniel florea sector 5

Daniel Florea a intervenit în direct la Realitatea PLUS pentru a lămuri incidentul dintre Nicușor Dan și lucrătorii de la salubritate din 18 iunie. Primarul Sectorului 5 a ținut să precizeze că Nicușor Dan nu avea autorizație pentru organizarea conferinței de presă și că e vorba doar de un joc de imagine al candidatului Dreptei la Primăria Capitalei.

Daniel Florea: „În ziua respectivă (18 iunie, n.n.), fără niciun fel de autorizație, domnul Nicușor Dan a intrat acolo unde făceau curățenie cei de la salubrizare și a zis că face o conferință de presă. Oamenii de la salubritate erau acolo de la 7:30. Oamenii lui Nicușor Dan au ajuns pe la zece. Protestau si foarte mulți oameni în trafic, cu injurături și claxoane, nu doar cei de la salubritate claxonau. Poliția locală a fluidizat traficul. Nu am vrut să escaladăm situația. Nu cred că poți să ajungi primar sau în orice funcție publică, incercând să îi bagi la închisoare pe oponenții tăi. Este doar un joc de imagine, e un circ ieftin în care nu am vrut să intervenim. A fost un conflict pe care Nicusor Dan l-a provocat. Oamenii de la salubritate au fost provocați. Si când le-a fost jignită munca, au reactionat în felul acela. Nicușor Dan a venit peste oamenii ăia, care își făceau munca acolo.”

Mai multe articole despre:
daniel florea sectorul 5