MENIU

Dăncilă, rafală la foc automat: "Iohannis? N-ar fi bun nici de ministru". Ce pregăteşte pentru Raed Arafat

Viorica Dăncilă a dat de înţeles că, dacă va fi ea președintele României, Raed Arafat, care a fost amenințat cu demiterea de către Klaus Iohannis, ar putea să îi fie consilier.

”Da, mi-ar putea fi consilier. Este un om pe care eu îl apreciez. Încă un motiv pentru care oamenii nu trebuie să îl voteze pe Klaus Iohannis. Cum poate președintele României să încalce, din nou, Constituția, să îl dea afară din Guvern, să stabilească el. E președintele dictator, care își permite orice și nu îl sancționează nimeni. E un om care urăște foarte mult”, a afirmat Dăncilă.

Şefa PSD s-a referit apoi la numele ei, luat în derâdere şi l-a criticat dur pe preşedintele Iohannis.

"Eu mă mândesc cu faptul că port numele Vasilica și foarte mulți români poartă numele de Vasile sau Vasilica. Cred că i-a jignit pe toți românii care poartă numele de Vasile.

Această atitudine pe care o are președintele nu este normală, a avut un discurs de tip extremist spunând mereu că PSD-ul trebuie să dispară. În Klaus Iohannis eu nu mai am niciun fel de încredere, în 5 ani de zile n-a făcut nimic pentru români și România.

El n-ar fi bun nici de prim-ministru, nici măcar de ministru. Ca să fii ministru trebuie să muncești, să fii implicat, dedicat", a explicat Dăncilă.

Mai multe articole despre:
viorica dancila klaus iohannis raed arafat