MENIU

Dăncilă, răspuns despre memorandumul de rechemare a lui Maior: Eu nu pot să fac pierdut un document

Premierul Viorica Dăncilă i-a răspuns, vineri, la Constanţa, fostului ministru de Externe, Teodor Meleşcanu, care a spus că a transmis prim-ministrului memorandumul de rechemare a ambasadorului SUA, George Maior.

Viorica Dăncilă a declarat că dacă ar fi primit documentul, l-ar fi semnat, referindu-se la memorandul privind rechemarea ambasadorului SUA - George Maior, despre care Teodor Meleşcanu a spus că l-a transmis în 8 mai.

”Eu nu am primit acest document. Dacă l-aş fi primit, l-aş fi semnat”, a afirmat Viorica Dăncilă, vineri, într-o conferinţă de presă, la Constanţa.

„Eu nu pot să fac pierdut un document. Eu nu am primit acest document. Dacă l-aş fi primit, l-aş fi semnat în prima clipă. Fără nicio ezitare. Am dispus să se facă o analiză privind traseul acestui document, luni”, a spus Viorica Dăncilă.

Teodor Meleşcanu a declarat că a trimis pe 8 mai, către Viorica Dăncilă, memorandumul privind rechemarea ambasadorului României în SUA George Maior. Fostul ministru de Externe a precizat că nu prima oară când premierul „rătăceşte” documentele pe care nu şi le asumă sau pe care vrea să le respingă.

Mai multe articole despre:
null