MENIU

Dăncilă explică de ce l-a demis pe Tudorel Toader (VIDEO)

Premierul Viorica Dăncilă a confirmat oficial că Tudorel Toader va fi demis de la conducerea ministerului Justiţie, dar că se aşteaptă să-şi dea demisia. Anunţul a venit la finalul şedinţei Comitetului Executiv, la care s-a votat retragerea sprijinului politic acordat ministrului Justiţiei. Viorica Dăncilă a confirmat că motivul mazilirii lui Toader este faptul că n-a dat ordonanţele pe Justiţie. 

”În cadrul ședinței a-a aprobat demiterea lui Tudorel Toader și eu sper să fie dublată și de o demisie. Voi avea o discuție cu domnul Toader pentru a-i cere să demisioneze, în așa fel încât să trimit cât mai repede toate actele necesare la Palatul Cotroceni.”, a explicat Viorica Dăncilă într-o conferinţă de presă, la finalul şedinţei CEx.

Premierul a explicat că înlăturarea lui Toader a venit pe fondul "nemulțumirii ridicate de unii colegi, pentru că au existat nemulțumiri și din Guvern și din partid, legetate de aspecte ridicate în spațiul public și care nu s-au concretizat în acte inițiate în Guvern."

sursă video: realitatea.net

Mai multe articole despre:
tudorel toader Viorica Dăncilă