MENIU

Reacție dură de la Bruxelles după ce Dăncilă l-a "ratat" pe Juncker la aeroport

Viorica Dancila

Reacție acidă de la Bruxelles după ce Dăncilă l-a "ratat" pe Juncker la aeroport. "Viorica Dăncilă, tratează politica externă și relația cu partenerii din Uniunea Europeană ca pe o programare la coafor", spune un europarlamentar român.

Europarlamentarul român Siegfried Muresan spune că premierul României, Viorica Dăncilă, tratează politica externă și relația cu partenerii din Uniunea Europeană ca pe o programare la coafor.

"Aflăm din presă că prim-ministrul Dăncilă a ratat întâlnirea cu președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, din cauză că nu a reușit să ajungă la timp.
Prim-ministrul României tratează politica externă și relația cu partenerii din Uniunea Europeană ca pe o programare la coafor. Dacă ajungi la timp, bine, dacă nu, rămâne pe data viitoare. Din păcate, Guvernul acestui prim-ministru ar trebui să preia Președinția română a Uniunii Europene în doar trei luni. Cu acest cabinet, eșecul președinției este iminent.
România merită un Guvern capabil să fructifice la maximum oportunitatea de a conduce Uniunea Europeană timp de 6 luni. Guvernul Dăncilă nu poate acest lucru. Nu poate nici măcar să se uite la ceas înaintea unei întâlniri bilaterale", a scris Siegfried Muresan pe Facebook.

Dăncilă dă vina pe SPP şi pe Juncker în scandalul întârzierii! SPP o contrazice

Premierul Viorica Dăncilă ar fi trebuit să fie la Aeroportul Otopeni la ora 18:00, dar nu a ajuns la timp.

Jean-Claude Juncker a așteptat-o 10 minute pe Viorica Dăncilă, după care a plecat la summitul Inițiativa celor Trei Mări.

Cei doi oficiali aveau programate discuții timp de 15 minute, în salonul oficial al aeroportului. Preşedintele Comisiei Europene a venit la Bucureşti pentru a participa la summit-ul "Iniţiativa celor Trei Mări".

Mai multe articole despre:
Viorica Dăncilă