MENIU

Dan Tănasă, deputat AUR: PSD face jocurile PNL și demonstrează cu USL nu a murit niciodată

Dan Tănasă, deputat AUR / Foto: Twitter

Deputatul AUR Dan Tănăsă a declarat în emsiunea "Deschide lumea", moderată de jurnalista Marilena Mititelul, de la Realitatea PLUS, că "PSD face jocurile PNL", referindu-se la decizia de ultim moment a social democraților de a depune propria moțiune de cenzură în Parlament împotriva Guvernului Cîțu. 

"PNL îi reproșează lipsa de dialog lui Florin Cîțu. Asta este ultima grijă a românilor. Nu este îngrijorat (PNL - n.r.) de faptul că Florin Cîțu a împrumutat țară asta, de faptul că nu intervine în scandal creșterii prețurilor la gaze și energie electrică, nu sunt revoltați de faptul că pensile și alocațiile copiilor nu cresc.

Aș vrea să spun lucrurilor pe nume. PSD acum sabotează o moțiune înregistrată. PSD face jocurile PNL. PSD demonstrează cu USL nu a murit nicodată și face jocurile unor oameni care sunt la cheremul lui Klaus Iohannis. Fără PSD, Iohannis nu avea al doilea mandat. Fără PSD, Nicușor Dan nu câștigă Capitala. Fără PSD, Ludovic Orban nu ar fi câștigat al doilea mandat.

Nimeni întreg la minte nu poate avea încredere în ce spune PSD pentru că se răzgândește de la o oră la altă.

(...) AUR este o forță politică, dacă nu eram un partid care conta Klaus Iohannis nu ne-ar fi atacat niciodată", susține Dan Tănasă.

 

Mai multe articole despre:
dan tanasa aur motiune de cenzura guvern citu