MENIU

Dan Puric, scrisoare dură către politicienii care conduc România: "Ați aruncat la tomberon cinstea numelui român"

Dan Puric

Dan Puric lansează o scrisoare devastatoare la adresa liderilor țării, după ce a fost nominalizat pe lista scurtă a partidului AUR pentru Cotroceni.

Dan Puric îi acuză pe politicieni că au vândut în mod iresponsabil resursele acestei țări și că își bat joc de viitorul copiilor. Dan Puric îi numește trădători pe conducătorii României, însă, îi avertizează că poporul se va ridica din nou împotriva lor. 

DAN PURIC, SCRISOARE-MANIFEST CĂTRE LIDERII ROMÂNIEI

Sunteți, întâmplător și efemer, la conducerea acestei țări și o faceți cu stupidă iresponsabilitate, ca și cum ați fi eterni și n-ați avea nicio moștenire a trecutului și, mai ales, nicio responsabilitate a viitorului!

Ați aruncat: CREDINȚA țării, TRECUTUL MARTIRIC și EROIC al acestui neam, de care v-ați dezis în viteză, laș și slugarnic, ca de un balast, neștiind că erau singurele lucruri care vă puteau mântui, care vă puteau reda libertatea și, mai ales, care să vă legitimeze cu primul DREPT al unui popor, care nu este acela de a conduce, ci de a fi bine condus.

Ați aruncat [...] INOCENȚA copiilor noștri și, vai, deopotrivă ai voștri, acceptând să faceți la comandă străină de neam și de Dumnezeu, din grădinițe, școli, licee și universități un sinistru și cinic teren de experimentare a barbarelor ideologii [...] ce se scurg din canalul unei lumi fără de Dumnezeu.

[...] coparticipați din proprie inițiativă, prin trădări zilnice [...] la cel mai sinistru proces de înrobire a românilor în marea pușcărie globalistă, condamnând la un etern prizonierat și degenerare FIINȚA unui întreg neam.

Ați aruncat la tomberonul lumii CINSTEA NUMELUI de ROMÂN! Ați violat CONȘTINȚA de SINE a acestui neam! Pe ce „biblie” ați jurat de ați putut face toate astea fără de nicio remușcare? [...] Nu veți avea unde să vă puneți capul, căci pământul acesta a fost, este și va fi mormânt pentru toți, dar țărâna lui nu va acoperi nicicând TRĂDAREA voastră! [...] TIMPUL TRĂDĂRII de țară a trecut și deși ați umplut hambarele lumii cu avuția muncită cu atâta sudoare a acestei țări și noua ne-ați azvârlit spre hrană numai NEGHINA, iată că la orizontul acestui neam au răsărit din nou, neașteptat, spice de grâu curat a acestui suflet românesc mereu nedreptățit.

SURSA: SCRISOAREA LUI DAN PURIC 

Mai multe articole despre:
dan puric aur