MENIU

Dan Puric, la sicriul lui Victor Socaciu: Când moare un prieten, mori și tu

Actorul și regizorul Dan Puric

Sicriul marelui artist Victor Socaciu a fost depus, marți, în foaierul Sălii Palatului, pentru ca prietenii, colegii și admiratorii să-i poată aduce un ultim omagiu. Printre cei care au venit să se reculeagă și să transmită condoleanțe familiei s-a număr actorul și regizorul Dan Puric, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Socaciu.

"Când moare un prieten, mori tu. În același timp, este o mare pierdere pentru țară. Victor a iubit foarte mult țara, a iubit pământul românesc, în fond ești cât iubești. în rest nu rămâne nimic. În urma lui vă rămâne această dragoste nerăsplătită, poate a iubit poporul acesta mai mult decât îl iubește poporul acesta pe el," a declarat Dan Puric. 

Actorul și regizorul și-a amintit de eforturile pe care le-a făcut, împreună cu Victor Socaciu, pentru a organiza diverse evenimente. 

"E bine să știe spectatorii și telespectatorii că în ultimii 2 ani am încercat să facem de Crăciun, de Ziua Femeii, niște emisiuni TV și eram nevoiți să căutăm sponsori, să plătim operatorul. Era vorba de câteva sute de euro de care aveam nevoie să aducem bucurie in casele oamenilor," a declarat Puric.