MENIU

Dan Perjovschi: „creionul va fi atent pe hârtie” după masacrul de la Charlie Hebdo

Dan Perjovschi

Charlie Hebdo. Artistul Dan Perjovschi este de părere că va exista o perioadă în care „creionul va fi atent pe hârtie”, după atacul terorist asupra săptămânalului satiric „Charlie Hebdo”, însă este încredințat că după o perioadă, autocenzura se va atenua și lucrurile vor reveni la normal.

Charlie Hebdo. „Într-o societate occidentală sunt bufoni care spun adevărul. Nu se va renunța la acest lucru și chiar dacă va exista o perioadă în care creionul va fi atent pe hârtie, își va reveni", a declarat Dan Perjovschi, potrivit Digi24.ro.

Charlie Hebdo. „Acum suntem toți foarte nervoși, supărați, există o foarte mare ură care iese la suprafață și asta trebuie să împiedicăm, altfel nu vom găsi soluții. Mi-ar plăcea să judecăm cu picioarele în apă rece", a mărturisit caricaturistul, reamintind că „la începutul anilor 90, presa din România era vânată de teroriști cu căști minerești".

Charlie Hebdo. Dan Perjovschi califică atacul de la Paris o „crimă odioasă" și consideră că reacția cea mai potrivită este solidaritatea. Lumea în ultimele zile reduce „Charlie Hebdo" la subiectul islamismului fundamentalist, dar Charlie își bătea joc de toată lumea, de toate religiile, nu numai de islam, a ținut să precizeze Dan Perjovschi.

Mai multe articole despre:
Dan Perjovschi charlie hebdo