MENIU

Dan Negru, mesaj emoţionant după moartea lui Vadim: "L-am întrebat ce e dincolo de moarte"

Dan Negru a povestit, după moartea lui Corneliu Vadim Tudor, câteva episoade emoţionante care l-au avut drept personaj principal pe acesta.

Prezentatorul TV Dan Negru şi-a amintit că a vorbit cu Vadim Tudor cu doar o zi înainte de moartea acestuia şi a declarat că nu îşi dă seama de ce, la ultima emisiune la care l-a avut invitat pe Vadim, l-a întrebat pe acesta ce este dincolo de moarte.

"Dacă aş avea talent, aş putea să scriu o carte depre întâlnirile mele cu Vadim Tudor. Ce minte strălucită! Ultima dată când am avut şansă să-i fiu oaspete acasă am glumit pe seama posterităţii, făcând fotografia de mai jos în faţă biroului şi bibliotecii lui, ticsite cu cărţi şi însemnări! Întotdeauna le aducea copiilor mei câte un cadou…Am acasă jucării de pe la Strasbourg sau iconiţe de la Jerusalim pe care Dara şi Bogdan le-au primit de la Vadim.

Mereu mă întreba de ei, ori de câte ori vorbeam la telefon sau ori de câte ori ne întâlneam. Şi am o mulţime de cărţi pe care mi le-a făcut cadou, de la Esenin până la Maria Rilke. Ultima dată am vorbit duminică, cu o zi înaintea sfârşitului. Era bine-dispus, m-a sunat să mă roage să ajut o fetiţă de vreo 10 anişori.

Apoi, m-a năucit vestea! În ultima emisiune cu Vadim, cu doar trei săptămâni în urmă, l-am întrebat ce e dincolo de moarte!!! Habar n-am ce mi-a venit să-l întreb asta…Am să-i caut răspunsul pe înregistrarea emisiunii şi am să vi-l arăt. Mi-au plăcut aforismele lui. Sclipitoare! Iată unul din ele : "Privesc pe ecranul unui ecograf la organele mele interne: "Unul dintre voi mă va vinde" spun şi eu, ca Iisus, gândindu-mă care dintre ele mă va răpune…”, a povestit prezentatorul TV, pe pagina sa de Facebook.