MENIU

Dalai Lama, scandal uriaș. A fost filmat când sărută un copil pe buze și apoi îi cere să îi "sugă" limba - VIDEO

Dalai Lama

Dalai Lama apare într-un clip controversat în care tachinează un copil pe care îl sărută pe gură. Ulterior, liderul spiritual și-a cerut scuze.

Într-o declarație transmisă luni, biroul pentru Dalai Lama a spus că "dorește să-i ceară scuze băiatului și familiei sale, precum și numeroșilor săi prieteni din întreaga lume, pentru durerea pe care le-ar fi provocat-o cuvintele sale", adăugând că "regretă" incidentul.

"Sfinția Sa îi tachinează adesea pe oamenii pe care îi întâlnește, într-un mod inocent și jucăuș, chiar și în public și în fața camerelor de filmat", se arată în comunicat.

Scuzele sale vin la câteva ore după ce un videoclip filmat în timpul unui eveniment din februarie a devenit viral, stârnind indignare pe rețelele de socializare, potrivit CNN.

În videoclip, băiatul poate fi văzut apropiindu-se de Dalai Lama și întrebând: "Pot să te îmbrățișez?"

Liderul spiritual în vârstă de 87 de ani îl invită pe băiat pe scenă și îi arată obrazul și spune "întâi aici", determinându-l pe băiat să-l îmbrățișeze și să-l sărute.

Dalai Lama îi arată apoi buzele și spune: "Atunci, în sfârșit, mă gândesc și aici". Îl trage apoi de bărbie pe băiat și îl sărută pe gură.

"Și suge-mi limba", spune el după câteva secunde, scoțându-și limba.

Mai multe articole despre:
Dalai Lama