MENIU

"Daddy" Dragnea riscă să ajungă pe "lista neagră" a SUA

Șapte politicieni din cercurile PSD-ALDE, în frunte cu Liviu Dragnea,  riscă să nu mai poată intra în SUA, să le fie restricționate transferurile bancare și chiar să le fie interzisă participarea la întâlniri cu omologi din stăinătate. 

Într-o postare pe facebook, senatorul PNL Florin Cîţu susţine că informaţia i-ar fi fost livrată în timpul unei discuţii cu mai mulţi oficiali străini.

“Partenerii noştri strategici pot lua măsuri împotriva unor oameni politici care generează instabilitate în zona. Măsurile pot fi de la refuzarea vizelor de intrare până la interdicţia politicienilor de a participa la întâlniri cu omologii lor din alte ţări, supravegherea conturilor bancare, restricţii la transferurile bancare etc… “

Liberalul spune că “Daddy” – liderul PSD, Liviu Dragnea, deschide lista!” În noiembrie 2012, fostul premier Adrian Năstase a fost înştiinţat ca i-a fost retrasă viza de călătorie în aprilie 2012. 

La începutul anului, administraţia Trump a publicat o aşa-numită listă a "oligarhilor lui Putin", oameni de afaceri ruşi care au fost declaraţi indezirabili în Statele Unite, conturile le-au fost blocate, iar activitatea firmelor suspendată.

Mai multe articole despre:
Dragnea