MENIU

Dacian Cioloș: Florin Cîțu are reflexe de gamer și joacă poker cu Guvernul

Dacian Cioloș. Foto: Inquam / George Călin

Premierul Florin Cîțu ”are reflexe de gamer” și ”joacă poker cu Guvernul”, a declarat Dacian Cioloș. Tocmai de aceea, este exclusă continuarea colabărării cu acesta, a mai spus copreședintele USR-PLUS. 

Cioloș a explicat că s-a dovedit, în cele 8-9 luni de la formarea Coaliției, că USR-PLUS nu poate lucra cu Florin Cîțu, acuzându-l pre premier că este imprevizibil. 

”Nu, nu există nicio şansă să continuăm guvernarea cu Florin Cîţu premier şi nu pentru nu pentru că suntem răzgâiaţi, ci pentru că vrem un premier cu care să putem lucra, pur şi simplu. Am încercat mai bine de 8-9 luni cu Florin Cîţu să lucrăm. Din primăvară a demonstrat că are reflexe din acestea de gamer, cum l-au înțeles și alții, provoacă, joacă poker cu Guvernul. Nu așa se poate guverna.
A pus pe ordinea de zi forțat și provocator acel proiect controversat cu investițiile locale, a dat afară ministrul Justiției, deci cine e copilul răzgâiat, până la urmă? Cine e cel care, de fapt, nu vrea cooperarea în coaliţie? 

Nu există această variantă, nu pentru că avem noi un fix cu Florin Cîţu ca persoană, ci pentru că am mai încercat deja de două ori, nu are sens să mai încercăm încă o dată pentru ca apoi iar să se dea vina pe noi că ieşim de la guvernare pentru că, iată, cum ne spune Florin Cîţu, suntem răzgâiaţi şi impredictibili”, a spus copreședintele USR-PLUS duminică, la un post TV.