MENIU

Dacian Cioloș, despre schimbarea lui Vlad Voiculescu de la Sănătate: „Modul în care a procedat Florin Cîțu este absolut inacceptabil”

Dacian Ciolos, sursa foto: pagina oficiala de Facebook

Co-președintele USR-PLUS, Dacian Cioloș, a criticat modul în care a acționat premierul Florin Cîțu în cazul revocării lui Vlad Voiculescu, de la Ministerul Sănătății. Europarlamentarul susține, într-o postare pe Facebook, că premierul nu s-a consultat cu liderii Alianței USR-PLUS în decizia pe care a pus-o în aplicare. Cioloș a mai spus că Dragoș Tudorache, președintele executive PLUS, va oferi un punct oficial de vedere din partea formațiunii politice în cursul zilei de astăzi.

Dacian Cioloș; „Modul în care a procedat Florin Cîțu, înaintând președintelui Klaus Iohannis cererea de demitere a lui Vlad Voiculescu fără consultarea conducerii Alianței USR PLUS și a Coaliției, este absolut inacceptabil. Din păcate, în aceste zile sunt în recuperare medicală și nu pot interveni public. Vom avea imediat o ședință a conducerii Alianței USR PLUS și vom decide împreună ce vom face. Dragoș Tudorache, președintele executiv PLUS, va exprima punctul nostru de vedere public în orele următoare.”

Vă reamintim că Vlad Voiculescu și secretarul de stat Andreea Moldovan au fost demiși de premierul Florin Cîțu de la Ministerul Sănătății. Președintele Klaus Iohannis a fost înștiințat deja de decizia premierului. Interimatul ministerului va fi asigurat de vicepremierul Dan Barna. Cererea de revocare a ajuns deja la Palatul Cotroceni.