MENIU

Dacian Cioloș, atac la Ciolacu și Firea în scandalul grevei STB: "Să-l oprească din acțiunile ilegale pe colegul de partid șef de sindicat la STB"

Ciolos

Liderul USR, Dacian Cioloş, a solicitat, sâmbătă, liderilor social-democraţi Marcel Ciolacu, preşedinte al PSD, şi Gabriela Firea, ministru al Familiei, "să-l oprească din acţiunile ilegale" pe şeful de sindicat de la STB care le este coleg de partid.

"Le cer lui Marcel Ciolacu şi Gabrielei Firea să-l oprească măcar acum din acţiunile ilegale pe colegul lor din PSD, şef de sindicat la compania de transport în comun din Bucureşti. Dacă nu o fac, înseamnă că îşi asumă pe deplin solidar cu el consecinţele nerespectării legii şi a unei hotărâri judecătoreşti, dar şi că refuză dreptul locuitorilor de a beneficia de un serviciu care este public şi nu al camarilei PSD, după cum s-au obişnuit", a afirmat Cioloş într-o postare pe Facebook.

Totodată, liderul USR a făcut referire la conflictul, ajuns în instanţă, dintre fostul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă, şi liderul sindical de la Metrorex Ion Rădoi.

"A mai fost un sindicalist pesedist la metrou care, ca o consecinţă a unei acţiuni ilegale, nu a ajuns bine, după ce ministrul USR Cătălin Drulă nu a acceptat şantajul său. Pentru că cetăţenii nu pot fi luaţi prizonieri în războaiele politice ale unor afacerişti de partid care jupoaie bugetele publice şi, atunci când sunt descoperiţi, acţionează ca mafiile siciliene", a spus Dacian Cioloş în postarea citată.

Mai multe articole despre:
dacian ciolos usr stb