MENIU

Dacian Cioloş a recunoscut, este văr cu Virgil Ardelean, fostul şef de la "Doi şi-un sfert"

Dacian Cioloș, la Legile Puterii

Dacian Cioloș s-a răzgândit! Până la urmă este rudă cu Virgil Ardelean, fostul șef al serviciului secret din Ministerul de Interne, aşa-numitul "Doi şi-un sfert". 

Luni, întrebat în emisiunea "Legile Puterii" de la Realitatea TV dacă este nepotul lui Virgil Ardelean, Dacian Cioloş a negat, pe un ton iritat, însă nu a precizat că este totuşi rudă cu fostul şef de la "Doi şi-un sfert". 

După patru zile, fostul premier a fost întrebat, din nou, dacă este rudă cu fostul șef al serviciului secret din Ministerul de Interne. Cioloş a afirmat că este vîr de gradul II cu Virgil Ardelean.

"Bunicul meu a fost frate cu bunica lui Virgil Ardelean. Ăsta e gradul de rudenie. L-am cunoscut destul de puţin, i-am cunoscut destul de puţin familia. L-am cunoscut, evident, pentru că este din sat, de-acolo. Nu mi-e ruşine deloc cu ceea ce a făcut Virgil Ardelean, cu ceea ce a lăsat în urmă, cu modul în care şi-a făcut treaba. Eu mi-am văzut de viaţa mea, de cariera mea. Nu am beneficiat niciodată de această cunoştinţă, şi de nici o altă relaţie. Responsabilităţile pe care le-am avut mi le-am asumat direct, fără proptele, a spus Dacian Cioloș, într-un interviu pentru Libertatea. 

Mai multe articole despre:
Realitatea Tv Virgil Ardelean Dacian Cioloş