MENIU

Dacia Sandero. Wow! Ce schimbare! Cum va arăta noua Dacia Sandero!

<p>Dacia Sandero</p>
<p>Dacia Sandero</p>
<p>Dacia Sandero</p>
<p>Dacia Sandero</p>

Dacia Sandero va fi lansată în acest an, iar presa franceză a dat publicității primele imagini cu noua Dacia Sandero.

Dacia Sandero a fost fotografiată in timpul unor teste, iar jurnalistii din Hexagon sustin ca noul model Dacia Sandero nu va mai avea aspect de low cost.

VEZI AICI CUM ARATĂ NOUA DACIA SANDERO!

Ce modificări sunt la noua Dacia Sandero? In primul rand, este vorba despre o crestere in dimensiuni. Noul Sandero va avea in jur de 4.30 metri, fata de 4.07 metri cat are modelul actual. De altfel, Dacia Sandero va fi construit pe o noua platforma, pe care mai regasim si Renault Clio, a scris ziare.com

Citește și: Dacia lansează un nou model în 2019

Apoi, o alta schimbare importanta este legata de capacitatea portbagajului, ce va creste pana la 380-400 de litri.

In plus, calitatea materialelor din interior se va imbunatati, iar optiunile si dotarile de siguranta vor fi variate la noua Dacia Sandero, mai scrie ziare.com.

VEZI AICI MAI MULTE DETALII!

Presa internationala mai dezvaluie ca pe Dacia Sandero vom regasi franare automata in caz de urgenta, sistem de recunoastere a pietonilor si un sistem MediaNav Evo 2.0 compatibil cu Android Auto si Apple Car.

Citește și: Fabulos! Revoluţie la Dacia! Cum va arăta noul Logan 2020!

Dacia a produs peste 32.000 de masini in luna ianuarie 2019

In luna ianuarie 2019, productia uzinei Dacia de la Mioveni a fost de 32.807 vehicule. aceasta inseamna o crestere de 14.3 % comparativ cu ianuarie 2018.

Angajatii Dacia au asamblat 25.442 de unitati Duster, 3.159 de exemplare Dacia Logan si alte 2.648 de exemplare Dacia Sandero.

La toate acestea se mai adauga 1.558 de unitati Dacia Logan MCV, dar și 2.688 de caroserii vopsite cu destinatia Algeria.