MENIU

Dacia a anunţat ofertele pentru Rabla 2018: Cât costă cel mai ieftin Logan

Rabla 2018. Oferte Logan. Oferte Dacia. Dacia a anuntat ofertele pregatite romanilor interesati sa-si schimbe masina prin programul Rabla 2018. Pentru acest program, Dacia Logan vine intr-o serie limitata, cu un motor pe benzina de 1 litru, capabil sa dezvolte 73 de cai putere, la un pret de pornire de 6.480 euro (TVA inclus).

Rabla 2018. Oferte Logan. Oferte Dacia. Programul Rabla 2018 este asteptat sa inceapa in aceasta primavara, dar dealerii auto primesc deja precomenzi pentru modelele disponibile.

PCa dotari, in versiunea standard regasim aer conditionat, proiectoare de ceata, radio cu MP3, priza Jack, USB si Bluetooth.

In ceea ce priveste Dacia Sandero, pretul de pornire este de 6.690 de euro (TVA inclus), in aceeasi motorizare si aceleasi dotari ca si la Logan.

In versiunea Sandero Stepway, Dacia a pregatit un motor pe benzina 0.9 TCe, capabil sa dezvolte 90 de CP. Pretul de pornire este de 9.380 euro (TVA inclus), iar ca dotari avem aer conditionat, sistem de navigatie si multimedia cu ecran de 7'', priza USB, Bluetooth, cruise control si senzori de parcare spate, scrie ziare.com.

Rabla 2018. Oferte Logan. Oferte Dacia. Pretul noului Duster prin programul Rabla 2018 pleaca de la 12.650 de euro (TVA inclus). Este vorba despre un model cu motorizare pe motorina 1.5 dCI, capabil sa dezvolte 110 CP.

Ca dotari, Duster vine in versiunea standard cu 6 airbag-uri, senzor de lumina si directie asistata electrica.

Dacia Dokker Ambiance are un pret de pornire de 10.350 de euro (TVA inclus) prin programul Rabla. Motorizarea este pe motorina, 1.5 dCI 75 CP, iar ca dotari regasim bare de pavilion longitudinale, comanda reciclare aer si inchidere centralizata.

Rabla 2018. Oferte Logan. Oferte Dacia. Pretul de pornire pentru Dacia Lodgy prin programul Rabla 2018 este de 11.550 de euro (TVA inclus). Acesta are un motor diesel 1.5 dCI, capabil sa dezvolte 90 de CP si vine cu ABS, ASR-ESP, asistenta la pornirea in panta, alerta vizuala si sonora pentru prinderea centurii si functie eco-mode.

Prin programul Rabla 2018 este disponibil si modelul Logan MCV Plus. Oferta speciala include o versiune cu motorizare pe benzina de 1 litru, capabila sa dezvolte 73 de CP. Pretul de pornire este de 7.450 de euro (TVA inclus), iar ca echipament standard regasim aer conditionat, proiectoare de ceata, radio MP3 cu comenzi pe volan, priza Jack, USB si Bluetooth.

Rabla 2018. Oferte Logan. Oferte Dacia. Toate modelele de mai sus beneficiaza de o garantie de 5 ani.

Ministerul Mediului a publicat pe 1 martie, în dezbatere publică, Proiectul de Ordin de Ministru privind modificarea și completarea Ghidului de finanţare a Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional 2017 – 2019, aprobat prin Ordinul viceprim-ministrului, ministrul mediului nr. 661/2017.

Rabla 2018. Oferte Logan. Oferte Dacia. Principalele modificări propuse prin proiectul de ordin de ministru sunt următoarele:

– introducerea condiției de valabilitate a inspecției tehnice periodice (ITP) a autovehiculului uzat, la momentul depunerii dosarului de acceptare, pentru persoane juridice, respectiv la momentul înscrierii la producătorul validat, pentru persoane fizice;

– introducerea termenului de 60 de zile, de la publicarea listei persoanelor juridice de drept privat acceptate, pentru înscrierea la producătorii validaţi;

– introducerea spațiului privat virtual pentru emiterea certificatelor de atestare fiscală;

– obligaţia înmatriculării autovehiculelor noi achiziţionate prin intermediul programului, pe numele beneficiarilor, în termen legal de la emiterea facturii de achiziţie (pentru persoane juridice care primesc ajutor de minimis);

– eliminarea datei de 31 decembrie ca dată limită de valabilitate a notei de înscriere. Prin urmare, notele de înscriere sunt valabile 120 zile de la data emiterii;

– emiterea facturii și introducerea datelor aferente vor fi făcute în termenul de valabilitate a notei de înscriere;

– monitorizarea ajutoarelor de minimis constă în verificarea respectării obligaţiei referitoare la înmatricularea autovehiculelor noi;

– recuperarea ajutoarelor de minimis, potrivit prevederilor Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 77/2014 privind procedurile naţionale în domeniul ajutorului de stat, precum şi pentru modificarea şi completarea Legii concurenţei nr. 21/1996, cu modificările și completările ulterioare, în cazul nerespectării condiţiilor de acordare;

– introducerea unui termen de 7 zile pentru soluționarea neconcordanțelor referitoare la informațiile aferente cererilor de decontare depuse de producătorii validați, sub sancțiunea neincluderii în respectiva cerere de decontare a facturilor nesoluţionate.

 

Mai multe articole despre:
rabla 2018 Oferte Logan Oferte Dacia.