MENIU

Dacă ai această linie în palmă, ceva minunat ţi se va întâmpla!

Dacă ai această linie în palmă, ceva minunat ţi se va întâmpla!
Dacă ai această linie în palmă, ceva minunat ţi se va întâmpla!

Persoanele care au în palmă o linie paralelă cu linia vieţii se vor bucură de un noroc incredibil. Greutăţile şi problemele vor sta întotdeauna departe de aceste persoane iar fericirea nu îi va abandona niciodată.

Această linie este foarte rară. Este numită linia Îngerului Păzitor şi se spune despre persoană care o are că este binecuvântată cu protecţia unui înger păzitor. Unii o numesc linia lui Marte, de fapt o altă linie a vieţii.

Persoanele care au această linie în palmă sunt foarte norocoase. Supravieţuiesc întotdeauna în caz de calamităţi sau accidente, sunt sănătoase, nu au probleme financiare şi trec uşor peste obstacolele vieţii.

Dacă aveţi norocul să va fi născut cu o asemenea linie, ar trebui să-i fiţi recunoscători lui Dumnezeu, sorţii şi Îngerului Păzitor.

Linia Îngerului Păzitor poate să apară sub următoarele forme:

Linia Îngerului Păzitor, care este paralelă cu linia vieţii, este un semn important! Un om cu o asemenea distincţie este protejat de toate lucrurile rele din viaţă.

Linia Îngerului Păzitor aflată la mâna dreapta, aceasta reprezenatând răsplata pentru fapte bune. Ea este un dar în urma lucrurilor bune făcute în decursul vieţii sau în urma suferinţei.

Linia Îngerului Păzitor de la mâna stânga reprezintă darul şi protecţia pe care persoană respectivă le-a primit la naştere. Acest fenomen este destul de rar moştenit.

Sursa: secretele.com

Mai multe articole despre:
mână palmă linie