MENIU

Cutremurător. Un cunoscut jurnalist din România s-a sinucis

<p>Doliu &icirc;n lumea presei</p>
Cristian Matos

Caz cutremurător: un cunoscut jurnalist din Satu-Mare, Cristian Matos, fost consilier personal al deputatului PNL, Romeo Nicoară, şi-a pus capăt zilelor.

Jurnalistul de aproape 40 de ani a fost găsit spânzurat cu cureaua de la pantaloni pe o pasarelă de la ieşirea din Alba Iulia către Sebeş.

Cristian Matos le-ar fi spus apropiaților că merge să facă o excursie în Munții Apuseni.

Momentan, nu se cunoaște motivul pentru care jurnalistul a decurs la un asemenea gest, potrivit Alba24.ro.

"Pt toti cei care aseara au ras de ce i-au facut iubitei mele..va garantez ca o sa prefera-ti sa raspunde-ti in fata justitiei si nu a mea...Hristosi sa fiti nu o sa sa scapati...nici in mormant....va scot cu dintii !!!!!", a scris Cristian Matos în ultima postare pe pagina sa Facebook.

Cu doar câteva zile înainte de tragicul sfârşit, jurnalistul a postat un mesaj trist pe Facebook, semnificativ din perspectiva deciziei sale de a-şi curma viaţa:

"Drumuri bune..te-am in gand..te port in suflet..in viata asta sau viitoare tot impreuna suntem... nu fi necajita..cauta cu privirea Carul Mare ma uit si eu si vb lui Aristotel... avem un punct de sprijin sa rasturnam pamantul ..parfum de cirese amare ce dulce imi esti "

Mai multe articole despre:
jurnalişti jurnalist