MENIU

CUTREMUR la Ministerul Dezvoltării, sute de șefi și funcționari restructurați

Ședință crucială, la Palatul Victoria. Orban pregătește noi măsuri împotriva pandemiei COVID-19

Guvernul începe restructurarea de la Ministerul Dezvoltării și Lucrărilor Publice. Anunțul a fost făcut la finalul ședinței de guvern de joi seară, iar ministrul de resort, Ion Ștefan, a explicat la Realitatea PLUS că decizia trebuia luată pentru că instituția a adunat, ,,toată floarea cea vestită a PSD-ului".

,,A fost inaintată HG pentru reorganizarea Ministerului Dezvoltării, organigrama este redusă cu 30% în cazul posturilor de demnitari și de conducere și cu 25% în cazul posturile executive, ajungându-se la un total de 765 de persoane," a anunțat Ionel Dancă, șeful Cancelariei premierului.

Ministrul Dezvoltării, Ion Ștefan, a anunțat încă din februarie că are în vedere o reorganizare a instituției, prin reducerea funcțiilor politice cu 30%, de la 10 la 7, dar și a personalului de execuție cu 25%,, de la 1.020 la 765.

Ministrul Dezvoltării, Ion Ștefan, a anunțat, joi seară, la emisiunea „Legile Puterii” de la Realitatea Plus, că a primit “moștenire” de la Liviu Dragnea o instituție care a reușit ,,să adune toată floarea cea vestită a PSD-ului din toate colțurile României."

„Legile puterii”. Moștenirea lui Liviu Dragnea, dezvăluită de Ion Ștefan: La Ministerul Dezvoltării ajungi prin „Poarta Raiului”

 

 

Mai multe articole despre:
ludovic orban masuri covid-19