MENIU

Cutremur în România. Când a fost ultimul cutremur cu magnitudinea mai mare de 4.5 pe "Richter"

Cutremur în România. Un cutremur cu magnitudinea 4.4 grade pe scara Richter a avut loc astăzi, 14 martie, la ora 12:24, în zona Vrancea, la o adâncime de 137 de kilometri, potrivit datelor revizuite, furnizate de Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Cutremur în România 

Cutremur azi în România  Cutremurul de astăzi este cel mai puternic care a avut loc în România în acest an.

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă a anunţat că până în acest moment nu s-au înregistrat apeluri sau alte informaţii privind posibile pagube şi că se fac în continuare verificări.

10 cutremure, inclusiv cel de astăzi, au avut loc în România în ultimele două săptămâni.

Cutremur în România

Cutremur azi în România Este cel mai puternic cutremur care a avut loc în ultimele 7 luni în România. Precedentul cutremur cu o magnitudine mai mare ca cel de astăzi s-a înregistrat pe 2 august 2017.

Cutremur azi în România Pe 2 august 2017, cutremurul a avut o magnitudine de 4.9 grade pe scara Richter. Seismul s-a produs la ora 5:32 dimineața, la o adâncime de 132,5 kilometri, conform Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Cutremur în România 

Cutremur azi în România Anul trecut, cel mai mare cutremur din România s-a produs pe 8 februarie, în judeţul Buzău, la ora 17:08. Cutremurul din 8 februarie 2017 a avut o magnitudine de 5 grade pe scara Richter.

Cutremur în România

Cutremur azi în România Cele mai puternice cutremure care au avut loc în România după Revoluție au avut loc pe 30 şi 31 mai 1990, magnitudinea acestora fiind de 6,9, respectiv 6,4 grade pe scara Richter.