MENIU

Cursuri de masculinitate predate de fostul avocat Cezar Ionașcu - Cât costă și în ce constau

Cezar Ionascu impreuna cu un cursant

Modelul masculului Alfa, promovat de frații Tate, este ,,predat,, acum de către un fost avocat. Cezar Ionașcu, autoproclamat „mentorul bărbaților din România”, organizează tabere de masculinitate care costă nu mai puțin de 3900 de lei pentru patru zile! Pe lângă lecții despre bani, femei și bărbație, cursul conține și sfaturi despre parazitarea statului și a băncilor. 

Afacerea lui Cezar Ionașcu se aseamănă cu ce făcea și Andrew Tate prin Hustler’s University: ademenește tinerii cu lecții despre masculinitate și făcut bani.

Doar că fostul jurist comercializează „cunoaștere” împreună cu soția sa, Oksana Ionașcu. El ține cursuri pentru masculi alfa, ea face același lucru doar că pentru femei.

Locul în care se desfășoară tabara este unul secret. Este dezvăluit adepților doar după ce aceștia plătesc suma de admitere: 3900 de lei. Și nu oricine este primit. Bărbații cu o condiție fizică slabă sunt respinși din start.

Ajunși acolo, adepții primesc sfaturi și lecții de la Cezar Ionașcu despre sănătate, femei, bărbăție și făcut bani. Fostul jurist îi învață și despre armament, autoapărare și vânătoare.

Aceștia sunt încurajați chiar și să păcălească Statul Român și să plătească mai puține taxe. Adepții care au fost în tabără spun că și-au schimbat perspectiva vieții după experiență.

Cezar Ionașcu a devenit cunoscut la începutul pandemiei când îndemna pe oameni să dea măștile jos. După aceea, fostul avocat a continuat să facă declarații controversate, în special despre rolul femeii.

Mai multe articole despre:
cezar ionascu cursuri de masculinitate