MENIU

CUMPLIT: o tânără din Buzău a murit înainte de a da BAC-ul. Care a fost ultimul său mesaj

O adolescentă în vârstă de 19 ani, din Buzău, a murit duminică seara, în urma unui accident rutier.

Andreea Paraschiv avea 19 ani, iar azi urma să susţină examenul de Bacalaureat. Viaţa i-a fost curmată însă de un accident rutier produs duminică seara, pe un drum din judeţul Tulcea.

Fata, care obţinuse recent permisul de conducere, a pierdut controlul volanului, iar la o curbă a ieşit de pe carosabilul umed şi s-a izbit de un copac, scrie presa locală. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Cu doar câteva zile, Andreea postase pe o reţea de socializare, un mesaj emoționant, în întâmpinarea examenului de Bacalaureat, pe care trebuia să-l susţină vara aceasta.

"A venit momentul să îmi iau viaţă în mâini şi să o modelez singură. Fiecare greşeală, fiecare reuşită, fiecare regret sau mulţumire sunt ale mele, sunt rodul acţiunilor şi deciziilor mele de acum înainte. Sunt atât de mândră că am ajuns până aici şi că am realizat atât de multe în tot acest timp. Mi-am făcut părinţii mândrii, prietenii, profesorii care m-au îndrumat, m-au susţinut şi au crezut în mine. (…) Am atâtea emoţii, îmi e atât de teamă şi totuşi sunt atât de fericită. E un nou început, un nou drum, un drum spre o nouă viaţă… Viaţă de adult!", scrisese ea.