MENIU

Cum va fi vremea de Paşte. Prognoza meteo pe următoarele 3 zile

Cum va fi vremea de Paşte. Prognoza meteo pe următoarele 3 zile

Vineri vremea se va răci față de joi și va deveni apropiată de normalul termic al perioadei. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 grade la Suceava și 18 grade la Slobozia şi Călăraşi. 

VINERI

Cerul va prezenta înnorări temporare și vor fi ploi, mai ales averse, însoțite și de descărcări electrice, la munte, în vestul, sud-vestul, centrul și nordul teritoriului și pe arii restrânse în rest. Izolat cantitățile de apă vor fi mai însemnate. Vântul va avea intensificări trecătoare, îndeosebi în vest și la munte. Izolat, dimineața, vor mai fi condiții de ceață.

În capitală, cerul va avea înnorări și, mai ales în prima parte a zilei, temporar va ploua. Vântul va sufla slab și moderat. Dimineata, 8-9 grade şi la amiază, în jur de 17 grade.

SÂMBĂTĂ

Vremea se va ameliora sub aspectul precipitațiilor și se va menține apropiată de normalul termic al perioadei. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 grade la Suceava și 20 de grade la Satu Mare, Drobeta si Giurgiu. Cerul va avea înnorări temporare în cursul zilei, dar numai pe arii restrânse vor mai fi ploi slabe, de scurtă durată, mai ales în vest și în zona de munte. Spre seară, cerul va deveni variabil în majoritatea regiunilor. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în sud și sud-est. Izolat, în zonele joase, va fi ceață, mai ales dimineata.

În Bucureşti, valorile termice se vor menține apropiate de cele normale pentru această perioadă. 6-7 grade dimineaţa şi o temperatură maximă de 19 - 20 de grade. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla moderat, cu unele intensificări. 

"Va fi o vreme destul de instabilă până sâmbătă, dar sâmbătă se ameliorează aspectul precipitaţiilor. Rămâne un regim termin destul de apropiat de norme, 19-20 în partea de sud a ţării, cam 11 grade în centrul ţării şi în Nord, dar o zi mult  mai liniştită din punct de vedere al precipitaţiilor. Noaptea cerul devine variabil şi singurul element din noaptea de Înviere care ne-ar putea reţine atenţia ar fi intensificările vântului din partea de sud est al teritoriului, mai ales în zona Dobrogei, dar şi bună parte din Bărăgan", a declarat pentru Realitatea TV, Viorica Dima, meteorolog ANM. 

DUMINICĂ 

Duminică vremea se încălzeşte, iar în a doua parte a zilei de duminică cerul va fi degajat. Temperaturile vor ajunge la 20 de grade. Pe litoral va fi cel mai rece, din cauza circulaţie aerului dinspre Marea Neagră.


Mai multe articole despre:
meteo Paşte vremea prognoză meteo ANM