MENIU

Cum stai cu banii în luna iulie, în funcţie de horoscop. Zodia care ajunge la fundul sacului

Cum stai cu banii în luna iulie, în funcţie de horoscop. Zodia care ajunge la fundul sacului

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru luna iulie pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec

Sunt favorizate orice fel de tranzacţii în această lună, mai ales dacă eşti implicată în afaceri.

Este o lună bună pentru îmbogăţirea cunoştinţelor, pentru perfecţionare sau aprofundare. Este o perioadă în care situaţia ta financiară va stagna, însă acum se vor pune bazele unui nou început promiţător pe acest plan. Abia la final de iulie vei vedea primele rezultate ale schimbărilor de care te-ai ocupat până atunci.

Taur

Nu o duci deloc rău cu banii în luna iulie, însă tocmai de aceea vei fi tentată să cheltui fără măsură pe lucruri care nu sunt prea importante.

Din fericire, ai alături de tine o persoană care îţi oferă sfaturi bune în ceea ce priveşte situaţia ta financiară. Eşti pricepută în negocieri, de aceea poţi forţa puţin nota pentru a obţine ceea ce ţi-ai propus. Munca în echipă îţi poate aduce mai mulţi bani decât sperai!

Gemeni

Nu te baza pe banii pe care nu îi ai în această lună, acesta este sfatul astrelor pentru tine.

Cu toate că mai multe persoane au să îţi returneze bani sau trebuie să primeşti vreo mărire de salariu, nu conta pe asta şi încearcă să te descurci doar cu ce ai în buzunar. Vei avea parte de cheltuieli neprevăzute în ceea ce priveşte evoluţia ta profesională, însă totul va merita din plin!

Citeşte continuarea AICI.

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop bani horoscop iulie