MENIU

Cum se răzbună zodiile. Te umilesc crunt sau te atacă pe la spate?

Cum se răzbună zodiile. Te umilesc crunt sau te atacă pe la spate?

Sunt persoane pe care e bine sa nu le superi daca nu vrei sa te alegi cu cea mai crunta razbunare. Sunt, de asemenea, persoane care prefera sa bata in retragere si sa te dea uitarii mai degraba decat sa incerce sa-ti intoarca raul facut. In mare parte, aceasta atitudine depinde de zodia in care s-au nascut.

Berbec

Berbecul nu se va lasa pana nu te va face sa iti recunosti greseala. Chiar daca esti convins ca nu ai facut nimic rau, atat va insista pana ce vei ajunge sa crezi ca esti cea mai nociva persoana pe care ar fi putut sa o intalneasca. Nu iti va da pace pana nu-ti vei cere iertare, aratandu-i si parere de rau.

Taur

Se lauda ca nu e razbunator, insa te va jigni in public atunci cand nu te astepti. Doar in astfel de momente, cand se simte calcat pe coada, isi va arata si cealalta fata, mai putin placuta. E suficient de inteligent incat sa te umileasca fix atunci cand credeai ca ati ingropat securea razboiului.

Gemeni

E un razbunator fara margini. El te va face de ras public. Va posta pe retelele de socializare lucruri din intimitatea voastra, lucruri pe care doar voi le stiti, astfel incat sa te umileasca crunt. Prietenii care l-au tradat pot sa se astepte si la razbunari... amoroase. Adica, pur si simplu sa le fure partenerul/a.

Citeste continuarea pe ele.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop zodii răzbunătoare