MENIU

Cum săruţi în funcţie de zodie

Cum săruţi în funcţie de zodie.

Fiecare zodie are particularităţile ei, de aceea şi felul în care săruţi poate fi influenţat de astre.

BERBEC. Berbecii sărută impulsiv. O fac fără nicio reţinere în mijlocul unei străzi aglomerate, plină de oameni grăbiţi. Sunt genul de persoane care nu se sfiesc să îşi arate afecţiunea în public, aşa că se sărută oriunde şi oricând. Şi acesta este atuul lor - elementul surpriză! Te poţi trezi cu un sărut din partea lor când te aştepţi mai puţin. Sărutul lor pe sălbatic, pasional şi aventuros.

SCORPION. Scorpionul este poate cel mai pasional şi mai implicat atunci când vine vorba de sărut. E că o forţă a naturii - te ia pe sus! Simţi cum ţi se înmoaie picioarele. Sunt sălbatici şi par că nu se mai satură. Sărutul lor e agresiv. După ce te va sărută un Scorpion, probabil că buzele tale vor fi umflate şi te vor durea toată ziua. 

SĂGETĂTOR. Sunt plini de energie pozitivă. Sărutul lor este jucăuş şi se vede că se simt bine şi se distrează când îl practică. Sărută destul de agresiv, însă nu în felul posesiv al Scorpionilor. Nu se sfiesc să sărute pe cineva, dacă vor să facă lucrul asta. Pentru ei, sărutul este un fel de joc.

Citeşte mai multe perfecte.ro

Mai multe articole despre:
sărut zodii sărut zodii