MENIU

Cum să slăbești în funcție de semnul zodiacal!

Află cum poți da jos kilogramele în plus în funcție de zodie!

Berbec

Eşti un semn de foc, iar arderile tale sunt accelerate şi ai nevoie de multe lichide pentru a fi în formă. Ai nevoie şi de multă mişcare în natură, iar plimbările pe munte sunt perfecte pentru tine!

Taur

Ai un metabolism lent, iar mişcarea viguroasă este perfectă pentru a fi în forma ideală. Un curs de dans ţi se potriveşte cel mai bine pentru că vei combina muzica cu mişcarea.

Gemeni

Eşti foarte agitată din punct de vedere nervos, de aceea ai nevoie de relaxare pentru a arăta şi a te simţi bine. Yoga, kangoo jumps sau zumba sunt alegerile excelente pentru tine.

Rac

Cele mai potrivite pentru tine sunt exerciţiile pe care le poţi face acasă. Pilates este o alegere potrivită pentru că sunt mişcări lente, dar intense, care îţi lucrează toate grupele musculare.

Leu

Orice ativitate care îţi scoate în evidenţă corpul frumos şi tonifiat pentru care munceşti atât de mult ţi se potriveşte perfect.

Fecioară

Plimbările lungi, zi de zi, sunt ideale pentru tine. Scapă de gândurile care nu-ţi dau pace apelând cel puţin de două ori pe zi la meditaţie.

Balanţă

Trebuie neapărat să ţii cont de fluctuaţiile tale de energie. Dimineaţa încearcă exerciţii uşoare, în special stretching. Seara alege aerobicul şi cursurile de dans. De asemenea, nu uita să te hidratezi!

Scorpion

Cele mai dificile activităţi fizice sunt potrivite pentru tine, şi asta pentru că tu adori provocările. Ai putea să te antrenezi fără dificultate pentru maraton.

Săgetător

Joggingul este alegerea ideală pentru tine. Ţi se potriveşte perfect, mai ales că ai o înclinaţie înnăscută pentru asta.

Capricorn

Un abonament la piscină este ideal pentru că poţi înota în voie, iar asta îţi modelează cu siguranţă corpul.

Vărsător

Ţie ţi se potrivesc activităţile fizice speciale, sporturile proaspăt inventate şi cele care includ muzica.

Peşti

Yoga şi meditaţia sunt foarte utile în cazul tău. Ai nevoie de multă relaxare pentru scăpa de toate frământările pe care le ai. 


sursă: eva.ro