MENIU

Cum să scapi rapid de unghiile îngălbenite

Cum să scapi rapid de unghiile îngălbenite

Ce duce la apariția unghiilor îngălbenite? În cazul celor mai multe femei, unghiile îngălbenite apar ca un efect secundar nefericit al aplicării ojei roșii pe unghiile de la mâini și de la picioare.

Din fericire, există câteva modalități simple prin care poți ajuta unghiile îngălbenite să revină la culoarea lor inițială. Dacă soluțiile de mai jos nu funcționează, ar trebui să îți consulți medicul, deoarece unghiile îngălbenite pot fi cauzate și de o infecție fungică sau de alte probleme de sănătate.

1. Apelează la ajutorul fructelor

Din moment ce lămâile au un efect de albire, acestea pot reprezenta un remediu eficient pentru albirea unghiilor galbene. Există mai multe moduri în care poți folosi lămâile pentru unghiile îngălbenite. Poți tăia o lămâie în jumătate, după care poți freca fiecare unghie pentru 30-60 de secunde cu jumătățile de lămâie. De asemenea, poți folosi și un disc demachiant înmuiat în zeamă de lămâie. Dacă mănânci în mod regulat portocale, freacă unghiile cu coaja proaspătă de la portocale, de două-trei ori pe zi, timp de câteva săptămâni. Iar o linguriță de boabe de ienupăr zdrobite într-un bol cu apă caldă, în care să-ți înmoi unghiile înainte de culcare, îți poate fi cu adevărat de folos.

Citeşte continuarea pe eva.ro.