MENIU

Cum să scapi de mirosul nedorit din caserole

Cum să scapi de mirosul nedorit din caserole

Caserolele sunt o minune a bucătăriei moderne: le poţi folosi pentru a stoca mâncarea în frigider sau pentru a lua prânzul la pachet, sunt foarte accesibile din punct de vedere al preţului, nu ocupă mult loc şi sunt disponibile într-o varietate de forme, mărimi şi culori.

Dar pe lângă toate aceste calităţi pe care le posedă, există totuşi un aspect ce ne poate da dureri de cap în ceea ce priveşte caserolele: curăţarea lor. 
 
Iată câteva metode eficiente pentru a îndepărta murdăria şi mirosurile neplăcute:

1.  Pune sare în ele atunci când nu le foloseşti. Chiar dacă speli caserolele imediat ce le-ai folosit, de multe ori, mirosul persistă. Şi aţi putea fi surprinşi că o cantitate mică de sare presărată în interiorul recipientului va rezolva această problemă. 
 
2. Expune recipientul la lumina soarelui. Lumina soarelui rezolva aproape toate problemele; aşa se întâmplă şi în cazul mirosurilor neplăcute din caserole.
 
3. Foloseşte oţet. După ce speli cu apă şi detergent caserolele, adaugă puţin oţel în acestea şi ţine-l aproximativ 3 minute. Spălaţi din nou caserolă şi va fi ca nouă, deoarece oţetul acţionează eficient asupra diverselor mirosuri.

Sursa: gustos.ro

Mai multe articole despre:
caserolă miros caserola