MENIU

Cum să îţi transformi casa în cel mai primitor cămin pentru familia ta

Lanțul de magazine Da Moreno - Dove tutto costa meno, specializate pe articole și acesorii pentru întreaga casă, a deschis primul magazin de pe piața românească.

Situat pe str. Christigiilor 46 (zona Obor), magazinul Da Moreno are o suprafață de peste 2000 mp și include o gamă largă de produse. De la decorațiuni de sezon, obiecte de design la veselă, ustensile de bucătărie, de grădinărit, produse pentru casă, cosmetice, dar și accesorii și jucării pentru copii sau animale de companie, Da Moreno promite să-ți transforme casa în cel mai primitor cămin pentru familia ta.

Printre cele mai râvnite produse de sezon se numără atât decorațiunile și ideile de cadouri inspirate de primăvară, cât și florile și plantele la prețuri imbatabile, sosite direct din Olanda.

Produsele Da Moreno sunt selectate de la distribuitori din Italia, China, Turcia, Olanda, Franta, Germania, adresându-se oricărui buzunar și persoanelor de orice vârstă, calitatea, prețul și varietatea fiind definitorii.

Mai mult, spre deosebire de majoritatea spațiilor comerciale din România, la Da Moreno ești binevenit oricând alături de animalul de companie.

Sub sloganul "Da Moreno - Dove tutto costa meno", brand-ul reprezintă una dintre realitățile comerciale cele mai interesante ale Italiei din ultimii ani. Primul magazin din nordul Italiei a fost deschis acum mai bine de 10 ani, iar actualmente grupul comercial deține 10 magazine în Italia, 2 în Elveția și, cel mai recent, un magazin în România.

“Din 2006, Da Moreno este sinonim cu calitatea și confortul. Am început acest proiect deoarece vrem să oferim clienților posibilitatea de a petrece timpul la cumpărături de o calitate superioară, dar la un preț low-cost. Ideea s-a dezvoltat foarte repede, conceptul Da Moreno a fost exact ceea ce lipsea de pe piață, inclusiv în România. Ca și în Italia, oamenii sunt obosiți să cumpere aceleași lucruri din marile brand-uri din mall-uri. Toate articolele noastre sunt destul de unice. Ne rezumam la cantități mici și comandăm de fiecare dată alte produse. Deci este posibil să nu mai găsiți ceva ce vă place dacă nu îl achizitionați în timp util.” - Luca Moia, asociat Da Moreno și administrator al magazinului din București.

Tocmai în această idee, la cererea clienților, magazinul din România va lansa în următoarele luni și un magazin online (www.damoreno.ro), pentru a comanda direct acasă produsele preferate, fără riscul ca acestea să se epuizeze din stoc înainte de a ajunge la magazin.

Planuri de viitor? Conform tradiției, în Italia și Elveția grupul comercial Da Moreno deschide câte un nou magazin pe an. Acest lucru se dorește și pe piața din România, însă fiind o piață nouă, dezvoltarea lanțului de magazine ar putea lua mai mult timp.

Mai multe articole despre:
magazin. decoraţiuni