MENIU

Cum să-ți scoți punctele negre acasă, simplu și eficient!

Punctele negre sunt coşmarul oricărei femei. Sunt foarte inestetice şi cu siguranţă te–ai confruntat şi tu cel puţin o dată cu această problemă.

Din fericire poţi scăpa de ele foarte uşor printr-o metodă inedită. Folia alimentară este cea care te va ajuta să le elimini complet!

Pentru a scăpa de punctele negre cu ajutorul foliei alimentare ai nevoie de:

– o bucată de folie alimentară din plastic
– un prosop
– 2-3 şerveţele
– crema hidratantă pe baza de ulei

Spală–te foarte bine pe faţă cu apă călduţă. Este de preferat să apelezi la această metodăinedită imediat după ce ai făcut baie sau dus, pentru că atunci porii pielii sunt deschişişi rezultatele vor fi cele dorite. Aplică pe zonele afectate crema din abundenţă. Acoperă apoi zona cu folie alimentară şi deasupra pune un prosop încălzit în prealabil. Atenţie! Prosopul nu trebuie să fie fierbinte, ci doar cald. Lasă crema să acţioneze timp de 5-10 minute.

După 5-10 minute se îndepărtează prosopul şi folia de plastic. Masează uşor tenul cu şerveţelele, fără să ştergi crema, timp de 1-2 minute. Zona va deveni uşor roşie, însăimpurităţile vor ieşi imediat, cu foarte multă uşurinţă. Această procedura se efectuează o dată pe săptămânaşi oferă rezultate excelente. Nu este agresivă cu pielea şi se potriveşte perfect oricărui tip de ten.

La final spală–te pe faţă cu apă rece şi şterge–te uşor cu o loţiune tonică. Dacă simţi că este necesar poţi să aplici o crema hidratantă. Vei simţi această nevoie mai ales dacă ai tenul uscat sau sensibil.

Mai multe articole despre:
tratament puncte negre