MENIU

Cum să găteşti cu telefonul mobil

Dacă vreţi să deveniţi un adevărat “masterchef” în bucătărie sau dacă doar vă doriţi să experimentaţi arta culinară în scop recreativ, va puteţi ajuta de una dintre sutele de aplicaţii de cooking pentru tabletă şi telefon.

Dintre zecile de aplicaţii în limba română, am selectat astăzi cinci dintre cele mai interesante. Pe lângă reţetele culinare, acestea vin şi cu sfaturi importante pentru cei care vor sa experimenteze în bucătărie. Toate aplicaţiile sunt gratuite şi le puteţi descărca din Google Play (pentru telefoanele cu Android).

Aplicatia „Retete Culinare”, dezvoltata de Agentia Media si WebCentury, iti ofera posibilitatea de a fi un mic `chief` la tine acasa. Fie ca ai nevoie sa gatesti pentru familie, prieteni sau chiar pentru sefi, vei gasi peste 1500 de retete, toate actualizate și verificate. La rularea initiala a aplicatiei, va trebui sa asteptati pana incarca toate retetele. Poate dura pana la 5 minute. Aplicatia a fost construita astfel pentru a va oferi acces fara a avea nevoie de o conexiune la internet.

Citeşte continuarea pe GadgetReport.ro http://www.gadgetreport.ro/internet/top-5-cele-mai-noi-si-interesante-aplicatii-de-retete-culinare/

Mai multe articole despre:
null