MENIU

Cum s-a făcut de râs un consilier județean din Brașov în timpul unei ședințe: A uitat să închidă camera și colegii l-au văzut stând pe toaletă

Un consilier județean a uitat să închidă camera în timpul unei ședințe. Foto: brasov.net.

În timpurile actuale, tehnologia a devenit un instrument indispensabil pentru comunicare și desfășurarea activităților profesionale, cu platforme precum Zoom oferind posibilitatea de a organiza ședințe și întâlniri online. Cu toate acestea, folosirea acestor mijloace digitale poate aduce uneori situații delicate sau stânjenitoare, așa cum s-a întâmplat recent în cazul unui consilier județean din Brașov.

În timpul unei ședințe pe Zoom, Adrian Codreanu, consilier local al Primăriei Braşov, a uitat să închidă camera și colegii l-au surprins stând pe toaletă.

Consilierul local a participat la ședința de lucru a comisiei de specialitate din care face parte, iar la un moment dat s-a retras, dar, din păcate pentru el și cei care au asistat fără voia lor la scenele prezentate, a uitat să închidă camera.

Un detectiv particular a dezvăluit greșeala pe care o fac întotdeauna bărbații care înșală

Cei care participau la ședință, dar și cetățenii care urmăreau live transmiterea, au putut să-l privească în timp ce folosea toaleta.

Pe imaginile surprinse chiar de el, cu telefonul mobil, se vede „toată ședința” la care a luat parte. Din momentul în care intră în toaletă, când se așează pe WC, până când își ia hârtia igienică pentru a se șterge. Imediat apoi camera se oprește brusc, semn că probabil şi-a dat seama de gafa pe care a făcut-o, scrie presa locală.

A fost dezvăluit topul plajelor cu cele mai albastre ape din lume

Mai multe articole despre:
consilier local sedinta sedinta zoom toaleta