MENIU

Cum s-a dat de gol un român după ce a furat 100 de kilograme de șine de tramvai. Poliția italiană nu se aștepta la asta

Carabinierii au intervenit şi l-au arestat pe român

Un român a reușit "să atragă atenția" autorităților italiene după două infracțiuni comise într-o singură zi. Bărbatul se grăbea acasă pentru a nu fi prins de poliție cu "bagajul" pe care îl transporta, dar a trecut pe roșu la semafor, fapt ce i-a adus pe polițiști direct la geamul mașinii sale. Ce au descoperit oamenii legii în timpul controlului autoturismului condus de român întrece orice așteptări!

Conform autorităților, bărbatul în vârstă de 40 de ani a fost oprit de  carabinieri după ce a ignorat semnificația culorii roșii a semaforului. La control, aceștia au rămas șocați să descopere o cantitate impresionantă de materiale feroase în portbagajul mașinii sale. Mai exact, vorbim despre 100 de kilograme de șine de tramvai furate, scrie presa italiană. 

Imediat, șoferul a fost pus sub acuzare pentru infracțiunea săvârșită. Cu toate acestea, înainte ca sentința să fie pronunțată, conducătorul auto a reușit să fugă cu materialul feros. Autoritățile au demarat o anchetă pentru a-l găsi, relatează Știri Diaspora.

Bărbatul a fost descoperit ulterior în urma unui control al unei echipe militare într-un autobuz. După o verificare atentă, militarii au constatat că bărbatul era căutat în baza unui mandat de arestare emis de Procuratura din Milano.

Se pare că bărbatul avea de executat o pedeapsă de 6 luni de închisoare pentru primire de bunuri furate. Prin urmare, el a fost imediat arestat și dus la închisoarea pentru executarea sentinței.

Mai multe articole despre:
roman furt sine furt sine tramvai politie italia