MENIU

Cum să cureţi energia negativă cu ajutorul cristalelor – VIDEO

Energia negativă este peste tot. Chiar dacă eşti o persoană care se înconjoară de energie pozitivă, tot mai există momente când cineva sau ceva intervine şi ţi-o dezechilibrează.

Să zicem ce un vecin/prieten se autoinvită la o cafea şi începe să se plângă de una şi de altă, să bârfească pe unul şi pe altul şi astfel casă ta a fost invadată de vibraţii negative. 

Cu siguranţă energia negativă te va face să te simţi inconfortabil, iar corpul tău se va simţi greu şi neliniştit. Poate că, în mintea ta, te vei judecă aspru că ai lăsat “intrusul” în spaţiul tău, iar asta va accentua vibraţia negativă.

Ce faci că să elimini energiile negative?

Îţi prezentăm mai jos câteva tehnici în care poţi folosi cristalele care să te ajute să “faci curat”din punct de vedere energetic în casa ta. În materialul video de la final, veţi putea să aflaţi cum se construieşte o “reţea” de curăţare a camerei cu ajutorul cristalelor.

Imediat ce sursă “neliniştii” tale a plecat, ieşi la aer, respiră adânc şi linişteşte-ţi emoţiile.

Foloseşte un cuarţ fumuriu pentru a risipi energia negativă. Cuarţul fumuriu nu numai că va “alunga” vibraţiile negative, însă va umple spaţiul cu energie pozitivă.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Mai multe articole despre:
cristale energie negativă