MENIU

Cum să alegi cadoul potrivit de Crăciun, pentru persoana iubită. De ce trebuie să ţii cont

Cand te gandesti la Craciun, in invalmaseala de zapada, beteala, brazi si porcusori, apar si cadourile! Din pacate astazi voi povesti despre cadourile pe care le oferi, nu pe care le primesti, desi bucuria unor persoane este mult mai mare atunci cand fac un cadou, decat atunci cand le primesc, scrie eva.ro. 

Si asta ma duce cu gandul la esenta sarbatorii de Craciun: a-i face fericiti pe cei din jurul tau! De Craciun ni se da prilejul tuturor de a fi "mosi" si de a aduce un strop de bucurie in inimile celor dragi. Si cum mosii au nevoie de o gramada de spiridusi care sa sorteze scrisorile primite, eu voi incerca sa te ajut sa descifrezi scrisorile nescrise ale persoanelor dragi (ma refer la ceea ce isi doresc de Craciun).

Chiar daca bugetul nu-ti permite sa faci cadouri tuturor, persoanei iubite (sa speram ca una la numar) este "imperios necesar" sa-i daruiesti ceva (adica daca nu o faci ai incurcat-o!). Nu o sa ma apuc sa impart barbatii in categorii in functie de personalitate, deoarece sunt cateva miliarde de personalitati masculine in lumea asta, fiecare unica in felul ei. Dar sa nu uitam ca suntem unici si toti la fel!

Vreau sa spun ca desi barbatii au personalitati atat de diferite, au si mai multi numitori comuni: pasiunile, interesele, placerile, nevoile, pentru ca acestea sunt reperele dupa care ne ghidam cand luam un cadou. Pentru a sti toate acestea, e necesar sa ne cunoastem bine partenerul, sa fim atente la tot ceea ce il defineste si il atrage. Iar cunoasterea partenerului depinde de perioada de timp petrecuta impreuna, lucru pe care il voi reaminti spre final. Sa revenim la pasiunile si interesele lui. Chiar daca nu ti-a spus-o direct, nu este greu sa-ti dai seama ce-i place si ce-i capteaza atentia.

Concentreaza-te insa asupra pasiunilor accesibile, pentru ca daca omului ii plac masinutele de cateva zeci de mii de dolari (bucata), nu te vad prea bine... Dar nu te ingrijora, ca impreuna gasim o solutie pentru orice situatie! Daca stii ca isi doreste ceva ce nu iti este accesibil financiar (nu dau exemple, accesibilitatea fiind ceva diferit, in functie de bugetul fiecaruia) ii iei ceva ce stii ca i-ar placea si restul il compensezi! Ce inseamna asta?

Inseamna sa-i arati ca ce are bate de departe ce poate avea... Aici se pune problema urgenta a unui set de lenjerie, in culorile si formele lui preferate!

Sa nu te simti vinovata ca iti iei si tie ceva, ca doar nu o faci pentru tine, ci pentru el... Fii atenta la interesele marunte, de zi cu zi, pentru ca acestea scapa de obicei! Cand mergeti in oras (sa-ti mai iei tu ceva pentru ca el sa fie mandru cu tine), uita-te la lucrurile pe care ti le arata ca ii plac. Vezi ce studiaza. Ce motive are sa ii ceara vanzatoarei un lucru (pentru ca asta poate duce la descoperirea unor interese pe care nici nu le banuiai, care te pot indrepta si spre alte lucruri din aceeasi categorie).